TopCamper magazine is hét glossy lifestyle magazine in Nederland dat zich specifiek richt op campers en de belevingswereld daar omheen. Het magazine wordt breed gedragen door vele bedrijven in de camperbranche in Nederland. In het kader ‘Van de branche, voor de branche’ wordt TopCamper mede mogelijk gemaakt door grote en kleine importeurs, accessoire bedrijven, toeleveranciers en andere belanghebbenden.

Distributie
Onze lezers genieten van de camper en alles wat daarmee te maken heeft. TopCamper magazine wordt verspreid onder een groot aantal camper eigenaren, bezoekers van camperbeurzen, meetings, klanten/relaties van toonaangevende camperdealers, kopers van hoogwaardige lifestyleproducten, in wachtruimtes van advocaten, notarissen, medische instellingen, bij golfresorts, autobedrijven, hotels, restaurants, wellnesscentra, eigenaren van luxe zeil- en motorjachten, enz.

In TopCamper magazine bieden wij organisaties de mogelijkheid om advertenties te plaatsen. Ook voor advertorials kunt u contact met ons opnemen.

De mediakaart is op aanvraag verkrijgbaar. Stuur hiervoor een e-mail naar: verkoop@topcamper.nl.

Extra exemplaren TopCamper magazine
Als adverteerder kunt u extra exemplaren van TopCamper magazine ontvangen tegen een gereduceerd tarief.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.