Editie 24, oktober 2022

DRIE EENHEID

Het voelde als een eer, het moment dat ik gevraagd ben als (mede) hoofdredacteur voor TopCamper. Alleen, iedereen in de branche weet dat ik dit werk niet alleen doe. Samen met mijn echtgenote Carla ben ik al dik twintig jaar actief met journalistieke activiteiten in de camperbranche. Wij vormen zo een mooie twee-eenheid waarbij Carla vooral de puntjes op de i weet te zetten. Vandaar dat de hoofdredactie samen met Arian Bossers eigenlijk een drie-eenheid vormt. Het reizen met een camper beheerst een groot deel van ons leven, daarom delen we graag onze ervaringen. Ook voor jullie als lezers geldt deze stelling misschien, dus schroom niet om je camperbelevenissen op papier te zetten. Wij als redactie wachten erop! Zo was voor ons het rondje Nederland langs boerenerven een openbaring én leerzaam. Fijne camperplekken met prima voorzieningen. Trouwens het aanbod van camperplekken in Nederland is sowieso groot zodat je zelden voor een gesloten deur staat. Dan de grootste kampeerbeurs van Europa in Düsseldorf, die bracht ook weer nieuwtjes.
Verder kijken we uit naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, wellicht ontmoeten we elkaar daar. Voor nu: veel leesplezier namens het TopCamper-team!

Kees Witvliet
hoofdredactie

k.witvliet@topcamper.nl

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.