Editie 27, april 2024

KAMPEREN IS TOCH VOOR IEDEREEN... AVECO REIST MET JE MEE!

Jaargetijden vliegen voorbij en na een tamelijk zachte winterperiode zijn we alweer aanbeland in het nieuwe kampeerseizoen. Campers en caravans komen van stal en gaan voor een laatste voorjaarscheck nog even langs de dealer alvorens het reizen weer van start gaat. Ondertussen zijn er nieuwe plannen gemaakt. Wij kijken vooruit om ook naar de toekomst toe altijd te gaan voor het beste, het beste om jou te verzekeren van een zorgeloze reis. Eén van onze belangrijkste pijlers is de klanttevredenheid, die bij ons hoog in het vaandel staat. Onze klanten belonen ons maar liefst met een 8,5 en hier zijn wij trots op.

In een wereld die steeds verder digitaliseert veranderen wij mee. Maar waar je altijd op kunt vertrouwen is onze persoonlijke klantbenadering. Die staat voorop. Dit bereiken wij door het bieden van persoonlijk contact. Iets wat vandaag de dag niet vanzelfsprekend is. We hebben dagelijks een team van specialisten klaarstaan die jou helpen met het verzekeren van je camper of bij vragen over jouw verzekering. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Dit past bij ons DNA en hoe we willen zijn.

Wij verzekeren alweer 25 jaar campers en 10 jaar caravans. Daarnaast starten wij dit voorjaar met het verzekeren van tenttrailers, door het aanbieden van een unieke tenttrailerverzekering. Hiermee willen we iedere kampeerder met een camper, caravan of tenttrailer de best passende verzekering bieden, zodat zorgeloos kamperen voor iedereen mogelijk blijft. Want kamperen…dat is toch voor iedereen! Aveco gaat dit jaar ook op reis en velen van ons kamperen net als jij. Misschien zien we elkaar wel onderweg, fijne reis!

Mooie vakantiegroet,

Robert Klaver

Manager Aveco Verzekeringen

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.