Editie 4, december 2012

VLOEIBARE ZONNESCHIJN…

De afgelopen zomers kwam er nogal wat ‘vloeibare zonneschijn’ uit de hemel, om maar vrij te citeren naar George Bernard Shaw. Pessimisten hebben het niet zo op dit hemelwater. Gelukkig is er een remedie tegen. Er bestaat namelijk een wonderflacon, een busje, waar we zonneschijn uit kunnen gieten. En als het leeg raakt, is het gewoon weer bij te vullen. Zo’n busje heet een camper.

Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar allemaal kunnen ze tot het dak toe worden gevuld met zon. De gebruiksaanwijzing is eenvoudig. Zolang het regent, houdt u de rechtervoet een beetje ingedrukt en stuurt u rustig naar de zon. Net zo lang tot al die nattigheid ophoudt. Daar stopt u en giet u gewoon de zon over u heen. Hoe makkelijk kan het zijn. Natuurlijk moet u ter plaatse nog enkele voorzorgsmaatregelen treffen. Het is belangrijk ervoor te zorgen niet uit te drogen. En daarom adviseren wij van TopCamper magazine u om ook de vloeistofniveaus goed op peil te houden. En daarmee bedoelen we niet alleen olie en koelvloeistof. We denken meer aan waar die Ierse schrijver op doelde. Shaw stelde namelijk: “Whiskey is liquid sunshine” en een wijntje mag natuurlijk ook. Waar u maar de voorkeur aan geeft. Santé of cheers! Maar uiteraard pas nádat u aangekomen bent op uw bestemming, alles waterpas staat, de luifel is uitgevouwen en de stoelen zijn uitgeklapt. Dan schenkt u zonneschijn in volle teugen. En vergeet vooral niet te proosten op de mensen thuis die niet de beschikking hebben over zo’n wonderbusje zonneschijn…

Goede reis en behouden thuiskomst!

Rob van Aert - hoofdredacteur

Cover

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.