Editie 25, mei 2023

TOPCAMPER MAGAZINE…

…VANAF NU IN EEN NIEUW JASJE!

Je hebt het vast al gezien, het kon ook niet missen. Ons TopCamper Magazine is veranderd van look & feel. Na vele jaren is het tijd voor vernieuwing. En ik kan zeggen met succes. We hebben het magazine aangepast naar een eigentijds en trendy design, wat aansluit bij de huidige tijd. Met deze vernieuwingen straalt het magazine meer Aveco uit. We hebben de aanpassingen zo samengesteld dat het magazine nog duurzamer wordt uitgegeven. We hebben ervoor gekozen een kleinere variant uit te brengen, te drukken op gerecycled papier en net als de vorige uitgaven CO2 neutraal te drukken.

Voor wat betreft de inhoud
Hier hebben we geen wijzigingen in aangebracht. Je kunt dus blijven vertrouwen op de vaste rubrieken met mooie reisverhalen, de laatste trends uit de markt en informatie over nieuwe campermodellen. Het TopCamper magazine geven wij 2x per jaar uit. Op www.topcamper.nl kun je ook altijd de online variant downloaden en lezen, waar je ook bent tijdens je camperreizen.

Het kampeerseizoen is inmiddels in volle gang en ik wil je dan ook graag nog de tip meegeven om onze Aveco-app te downloaden. In de app kun je onder andere informatie inzien over jouw camperverzekering en belangrijke documenten terugvinden zoals het internationaal verzekeringsbewijs. En ook kom je hier eenvoudig in contact met de Aveco Alarm Centrale.

Namens het Aveco team wensen wij je een mooie zomervakantie toe met veilige camperreizen.

Robert Klaver
Manager Aveco Verzekeringen

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.