Editie 26, september 2023

Terugkijken en vooruitkijken
Het was me wel een zomer dit jaar. Het weer zette een behoorlijke stempel op menig vakantie, en daar kan ik zelf over meepraten. Maar gelukkig hebben veel kampeerders de afgelopen maanden ook echt kunnen genieten van hun kampeertrip. Inmiddels loopt de zomerperiode op zijn einde en worden campers langzamerhand winterklaar gemaakt. Of geniet u nog even van het naseizoen?

Aveco Alarmcentrale vol in actie
De Aveco Alarmcentrale heeft deze zomer op volle toeren gedraaid. Iets wat wij graag voor onze klanten doen en wat je van ons mag verwachten. Denk hierbij aan de grote stallingbrand in Bleiswijk, branden en hoge temperaturen in Zuid-Europa en grote stormen en overstromingen in onder andere Italië, Slovenië en Scandinavië. Terwijl dichterbij huis de temperatuur en de neerslag veel wisselender zijn geweest. De komende jaren zal dit vaker het dagelijkse weerbeeld zijn. Wij blijven continu onze hulpverlening bij pech, schade en/of ziekte verbeteren. De Alarmcentrale van Aveco staat 24/7 voor jou klaar om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt blijven kamperen, juist na een vervelende situatie.

25 jaar, met altijd het beste voor jou
Dit jaar is Aveco maar liefst 25 jaar onderdeel van het familiebedrijf Vrieling Adviesgroep. Een periode die voorbij is gevlogen. Aveco is al jaren actief als specialist in het verzekeren van campers en loopt daarbij voorop in de camperbranche. Een mooie reis, die wij onder meer aan onze klanten en samenwerkende camperbedrijven hebben te danken. Via deze weg wil ik je dan ook graag persoonlijk bedanken voor het vertrouwen in Aveco. We blijven ons inzetten met de beste hulpverlening en het bieden van de beste camperverzekering, ook de komende 25 jaar.

Feestje
Deze mijlpaal hadden we niet kunnen bereiken zonder onze klanten. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, van 4 tot en met 8 oktober, vieren wij dit jubileum. Zie ik je daar?

Kom langs in Utrecht en ontmoet ons in hal 8!

Robert Klaver
Manager Aveco Verzekeringen

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.